1177 Hitta vård

Hitta vård är den del av 1177.se som presenterar och gör er mottagning sökbar för invånarna. Via en kontaktsida visas information om vårdenhetens utbud, e-tjänster, öppettider, telefonnummer och adresser. Endast vård som finansieras av regioner får presenteras vid 1177.se.

I Region Kalmar län ska varje vårdenhet som har patientkontakt visa upp en kontaktsida på webbplatsen 1177.se.  Det är viktigt att informationen alltid är uppdaterad och korrekt med information som patienter eller närstående behöver veta när de ska besöka eller kontakta er. Att ha en välfylld kontaktsida innebär att invånare kan få information om sådant som de annars hör av sig till er vårdenhet om. 

Så uppdaterar du din kontaktsida på 1177.se

Primärt är det administratörer i HSA-katalogen som uppdaterar kontaktsidan på 1177.se. HSA-adminstratörer finns utsedda inom respektive verksamhet. Varje verksamhet är själv ansvarig för att hålla sin information på 1177.se uppdaterad och aktuell.

I den här manualen går vi igenom hela kontaktsidan för att förklara hur du uppdaterar den på bästa sätt.

Manual för att publicera kontaktinformation på 1177.se 

Hur ser er vårdenhets kontaktsida ut? 

Sök gärna fram er mottagning på 1177.se och kontrollera att uppgifterna stämmer och att kontaktsidan innehåller information som gör att invånare och patienter kan hitta rätt.

Hitta vård - 1177.se