Kommunikationsinsatser i sommar: Så här söker du vård

Inför och under sommaren blir det extra viktigt att informera våra länsinvånare och turister om hur man söker vård eller vårdinformation.

Blond kvinna som sitter på brygga ute i sommarvädret och kollar på sin mobil.
  • Publicerad: 29 jun 2022 16:25

Följande kommunikation pågår under sommaren:

• Hushållsutskick till länets alla hushåll samt sommarhushåll. Gick ut i början/mitten av maj
  • Turistutskick med affischer som går ut till alla turistarrangörer i länet (ca 650 st) om hur man söker vård på svenska, engelska och tyska. Gick ut i början av juni.
  • Egen sida på 1177 för Kalmar län Sommarguiden + enskilda nyheter på 1177.se
  • Budskapet finns på informationsskärmarna på länets bussar och i våra väntrum.
  • Budskapet går ut på Region Kalmar läns Facebook.
  • Kampanj på sociala/digitala medier. Startar idag den 29 juni och pågår till den 21 augusti.
    • inlägg på Facebook samt Instagram som visas för personer som befinner sig i länet.
    • annonser i digitala webbtidningar, både lokala och nationella, som visas när personen befinner sig inom Kalmar län.

Sidan uppdaterad: 29 juni 2022