Diabetesdagen 2022

Modern diabetesvård - vad gör den framgångsrik? Välkommen till årets diabetesdag som går av stapeln den 16 november på Forum i Oskarshamn.

• Publicerad: 20 sep 2022 15:53

Vid årets diabetsdag kommer Matthias Lidin Sjuksköterska PhD, Karolinska Institutet att presentera kosten och livsstilens betydelse i samband med diabetes och övrig hjärta-kärlsjuklighet.  Vi har interna föreläsare från vår region som kommer att diskutera nya moderna läkemedels betydelser för hjärta-kärl och njurhälsan. Vi har även nyheter från Nationella diabetesregistret över hur vi i regionen ligger till med vår registrering och varför det är viktigt att utföra denna.

Konferensen vänder sig till professionen i primär och slutenvård, hemsjukvård, intresseorganisation inom diabetes men är öppen för alla med intresse för modern diabetesvård.

Var: Forum Oskarshamn

Datum: 16 november  09.00-16.00

Pris: 650 kr inkl moms, debiteras respektive enhet så vänligen uppge kostnadsställe och fakturaadress vid anmälan.

Anmälan görs via länken

Vid frågor kontakta Ann-Sofi Nilsson Neumark.

Sidan uppdaterad: 20 september 2022